Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Leleplező

2011.06.17

"A magyarnak miért kell Maniban, meg Ataisban, meg pártus Krisztusban hinnie ahhoz, hogy magyarnak érezze magát?! Megmondom: mert a magyar az túl csökönyös nép. Itt van a Kárpát-medencében és nem akar innen elpusztulni, ezért olyan történelmet kell vele elhitetni, ami megsemmisíti nemzetmegtartó erőként funkcionáló alapértékeit.

Azok a népek, akik itt éltek és pogányok voltak, mind elpusztultak, mert nem tartotta meg őket a közös értékrend és közös hit. Nem volt apostoli királyuk, és országot védő Nagyasszonyuk sem. A magyarok azonban keresztények lettek, és lám a kereszténység egyszerre nemzetmegtartó erővé is emelkedett. A magyaroktól nem lehetett elvenni a földet háborús megszállással csak ideig-óráig. Nem lehetett a magyart kiirtani ideológiai megszállással, legfeljebb passzív rezisztenciába kergetni.

Akkor vegyük el a fundamentumot, hátha összedől a ház: irtsuk ki belőlük a kereszténységet! De most ne a törvény erejével, mint eddig, ahogy például II. József, a „felvilágosult” király, mikor kiűzte többek közt a pálosokat, és ne is a társadalmi kirekesztés erejével, ahogy mondjuk Rákosi Mátyás tette. Hanem a saját hiúságuk erejével! " (részlet az interjúból)

Néhány további cikk:

Vona Gábor: Az ország az összeomlásból a széthullás felé halad

Drábik János: Ki választotta ki a "kiválasztottakat"?

Bene Gábor: A cigányság mint államalkotó nép

Philip Coppens: A Szélső-jobb Lovagjai

Ilkei Csaba riportja Várszegi Asztrik püspökkel